В Закарпатській області "Круглий стіл" в Хустському міськвідділі міліції

В Закарпатській області "Круглий стіл" в Хустському міськвідділі міліції

25.07.13 12:47 0 854
«Круглий стіл» в Хустському міськвідділі міліції

Учасники зустрічі обговорювали завдання дільничних інспекторів міліції та працівників кримінально-виконавчої інспекції, як застерегти умовно засудженого від скоєння повторного правопорушення.

В обговоренні даного питання взяли участь виконуючий обов’язки начальника Хустського міськвідділу міліції Василь Дем′янів, в.о. начальника кримінально-виконавчої інспекції Сергій Боднарчук, начальник міліції громадської безпеки Василь Сливка, перший заступник начальника слідчого відділу Василь Гричка. Під час круглого столу обговорювалися проблемні питання взаємодії органів внутрішніх справ та кримінально-виконавчої інспекції.

Так, Сергій Боднарчук зауважив, що жодна засуджена людина не повинна залишитися поза увагою, а також довів інструкцію про порядок виконання покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та здійснення контролю щодо осіб, засуджених до таких покарань. Зокрема, працівники міліції повинні здійснювати індивідуально-профілактичну роботу за місцем проживання таких осіб, вести їх облік тощо.

Василь Дем′янів зазначив, що загальною справою обох відомств є контроль за особами, які засуджені до міри покарання без позбавлення волі. Тому таким особам потрібно приділяти належну увагу як з боку працівників кримінально-виконавчої інспекції, так і з боку дільничних інспекторів міліції.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі куратори ...
Наступна новина: Чернігів: До Дня ...

КОМЕНТАРІ