В Закарпатській області в Іршавському райвідділі міліції пройшов День відкритих дверей

В Закарпатській області в Іршавському райвідділі міліції пройшов День відкритих дверей

25.07.13 13:01 0 916
В Іршавському райвідділі міліції пройшов День відкритих дверей

Іршавські міліціонери спілкувалися з журналістами, сільськими головами та громадськістю району.

Виконуючий обов»язки начальника Іршавського районного відділу міліції підполковник Мирон Черничко та заступник начальника підполковник Мирон Лещишин гостинно зустріли гостей та провели їм екскурсію по райвідділу.

Першим, з чим ознайомились гості, була робота чергової частини. Присутніх цікавило, як працюють камери відео-спостереження, які розміщенні у м. Іршава. Оперативний черговий продемонстрував їх можливості.

Далі гості відвідали кабінет дільничних інспекторів, де зустріли начальника цієї служби підполковника Ярослава Тодавчича, який розповів гостям про роботу відділення. Прес-секретар Іршавської міської ради Ліана Демчик поцікавилась у дільничних оперативною обстановкою на території міста. На її запитання відразу надали відповідь правоохоронці і запросили прийняти участь у спецоперації «Нічне місто».

Робота карного розшуку, особливо те, яким чином оперативники отримують зізнання у підозрюваних, теж цікавила багатьох. А тому куратор карного розшуку підполковник Лещишин показав службові кабінети, щоб присутні журналісти та гості побачили, що в Іршавському карному розшукові не має кабінетів, в яких би були знаряддя тортур чи камери тортур. Оперативні працівники працюють у звичайних умовах. Гості найдовше затримались у кабінеті старшого оперуповноваженого відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків майора Юрія Турка, який розповів про виявлення на території району наркотичних речовин, операцію «Мак» та осіб, які вживають наркотичні речовини.

Екскурсію було продовжено на третьому поверсі райвідділу, де розміщені кабінети працівників слідства. Присутні мали можливість подивитись, як працівники слідства Іван Бабинець, Тетяна Данканич–Палюх, Іван Роман та Геннадій Турина допитують свідків та підозрюваних. У кабінетах панувала спокійна робоча обстановка. Один із журналістів навіть запитував у присутнього на допиті, наскільки об’єктивно проходить розслідування кримінального провадження. Потерпілий у відповідь повідомив, що сподівається на позитивне вирішення свого звернення, так як Закон України на його боці. Гості мали можливість особисто поспілкуватись із досвідченим слідчим Іваном Бабинцем, який вже протягом багатьох років розслідує тяжкі та особливо тяжкі злочини.

Найбільший кабінет у відділі кримінальної міліції у справах дітей, де журналістів зустрів начальник цього підрозділу майор Василь Волошиновський. Він розповів про неповнолітніх, які знаходяться на профілактичному обліку в Іршавському райвідділі, яка з ними проводиться робота.

На закінчення керівники Іршавського райвідділу провели прес-конференцію на якій розповіли журналістам та гостям про оперативно-службову діяльність міліції, про повсякденне життя міліціонерів. Не обійшли керівники райвідділу останні події у селі Врадіївці. Цю шокуючу історію прокоментував в.о.начальника Іршавського районного відділу міліції підполковник Мирон Черничко. Іршавські працівники міліції засуджують діє своїх колег у Врадіївці, і за цей злочин винні повинні бути покарані. До цих слів, керівники Мирон Черничко та Мирон Лещишин додали, що за багатьма провокаціями проти міліції стоїть радикальна організація, яка діє на Україні. Тим більше з боку керівництва райвідділу буде жорстке реагування на дії підлеглих, які будуть допускати систематичні порушення службової дисципліни, грубість, нетактовність до громадян та будуть нехтувати виконанням службових обов»язків. Голова ради ветеранів та пенсіонерів Іршавського районного відділу міліції Василь Микита, який був запрошений на прес-конференцію, із власного досвіду розповів присутнім про роботу міліціонерів. У весняно-літній період міліціонери майже працюють без вихідних, так як на території району проводиться дуже багато різних заходів, де обов»язкова їх присутність, а тому інколи потрібно зрозуміти, що майже кожного із них вдома чекає сім'я.

Всім присутнім журналістам та гостях керівництво Іршавського районного відділу міліції висловили подяку і запевнили, що двері Іршавської міліції завжди відкриті для всіх і правоохоронці надалі продовжуватимуть плідну співпрацю із журналістами районної газети «Нове життя» Василем Шкірею, Михайлом Ісаком, Іваном Кополовцем, прес-секретарем Іршавської міської ради Ліаною Демчик, прес-секретарем Іршавської РДА Нелею Чоповдею та громадськістю району.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Представники МВС проведуть ...

КОМЕНТАРІ