Міністр МНС Білорусі подякував українським рятувальникам за надання допомоги його співвітчизникам, які постраждали у ДТП у Волинській області 11 липня

Міністр МНС Білорусі подякував українським рятувальникам за надання допомоги його співвітчизникам, які постраждали у ДТП у Волинській області 11 липня

25.07.13 13:14 0 856
Міністр з надзвичайних ситуацій Республіки Білорусь Володимир Ващенко висловив подяку співробітникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Управління ДСНС України у Волинській області за надання допомоги громадянам Республіки Білорусь, які постраждали внаслідок зіткнення двох автобусів 11 липня біля с. Воля-Любитівська Ковельського району Волинської області.

«Ми високо цінуємо сприяння психологів відділу роботи з особовим складом Центру забезпечення діяльності Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, зокрема особисто старшого лейтенанта служби цивільного захисту Дейнеко Романа Степановича, а також надану психологічну допомогу постраждалим дітям та їхнім батькам на місці дорожньо-транспортної події і у пункті тимчасового перебування у санаторії «Турія» м. Ковель», - сказано у листі Володимира Ващенка до Голови ДСНС України Михайла Болотських.

Він також наголосив, що сподівається на подальший розвиток білорусько-українського співробітництва у сфері попередження ті ліквідації надзвичайних ситуацій.

Як повідомлялося раніше, 11 липня внаслідок ДТП на трасі «Луцьк–Ковель» у районі с. Воля-Любитівська Ковельського району Волинської області загинули 8 осіб. Зокрема загинула 1 дитина та водій автобусу – громадяни Білорусі та 6 громадян України (пасажири). Ще 36 осіб були травмовані: 26 громадян Білорусі (з них 17 дітей), 1 громадянин Болгарії (водій туристичного автобусу), 9 громадян України (з них 2 дитини).

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З жителями Тячівщини ...
Наступна новина: На Тернопільщині засудили ...

КОМЕНТАРІ