В Івано-Франківській області субвенцією на погашення заборгованості різниці в тарифах зможуть скористатися теплопостачальні підприємства, - Геннадій Темник

В Івано-Франківській області субвенцією на погашення заборгованості різниці в тарифах зможуть скористатися теплопостачальні підприємства, - Геннадій Темник

25.07.13 13:08 0 1340
Уряд 24 липня на своєму засіданні схвалив зміни до постанови № 167 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2013 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах», які, як зазначає прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, дадуть можливість не тільки підприємствам водопостачання та водовідведення, а й теплопостачальним підприємствам стати учасниками розрахунків відповідно до Порядку та умов в частині погашення податкових зобов’язань.

Як наголошує Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, субвенцією з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах зможуть скористатися і теплопостачальні підприємства. Геннадій Темник навів дані Міндоходів, які свідчать, що податковий борг теплопостачальних підприємств на сьогоднішній день складає майже 850 млн. грн.

«Внесені зміни до зазначеної постанови дадуть можливість погасити податковий борг теплопостачальних підприємств», - сказав Міністр.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ