Івано-Франківщина: у серпні «Даноша» відкриє біогазовий завод у c.Копанки. Щоб прийшли інвестори на Калущину, тут усіляко рекламуватимуть вільні земельні ділянки

Івано-Франківщина: у серпні «Даноша» відкриє біогазовий завод у c.Копанки. Щоб прийшли інвестори на Калущину, тут усіляко рекламуватимуть вільні земельні ділянки

25.07.13 12:40 0 849
«Цьогоріч очікуємо гарний врожай. Є певні зрушення у створенні сільськогосподарських кооперативів у районі. У серпні у с. Копанки «Даноша» відкриє біогазовий завод. А в Студінці планується відкриття м"ясопереробного заводу. У цьому селі планують займатися тваринництвом серйозно», - зазначив на засіданні колегії Калуської РДА її голова Василь Петрів.

За його словами, Калуський район впорався з виконанням бюджету за півроку, «однак є над чим працювати; чимало питань є до деяких сільських рад, які не виконали дохідну частину бюджету». З кожним сільським головою, разом з фінуправлінням тут проаналізують причини недовиконання сільських бюджетів, «щоб наздогнати прогаяне», - наголосив голова Калуської РДА Василь Петрів.

Своєю чергою голова районної ради Василь Дзундза, виступаючи на засіданні колегії РДА про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку району на 2013 рік та основних напрямів розвитку на 2014-2015 роки і бюджету за І півріччя 2013 року, закликав усіляко рекламувати вільні земельні ділянки, «щоб на Калущину прийшли серйозні інвестори».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США прагнуть від Росії ...
Наступна новина: На львівському у велотреку ...

КОМЕНТАРІ