У Львівській області визначено переможців у конкурсі програм, розроблених громадськими організаціями та творчими спілками

У Львівській області визначено переможців у конкурсі програм, розроблених громадськими організаціями та творчими спілками

25.07.13 13:00 0 838
23 липня 2013 року в прес-центрі ТРК «Львів» відбувся відкритий захист програм (проектів, заходів), розроблених громадськими (благодійними) організаціями та творчими спілками, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2013 рік.

На розгляд конкурсної комісії було представлено 15 програм (проектів, заходів), розроблених громадськими (благодійними) організаціями та творчими спілками. Керівники та уповноважені представники громадських організацій за допомогою технічних засобів презентували свої проекти.

Оцінювання проектів відбувалось індивідуально за критеріями, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049, по кожному показнику за 10-бальною шкалою. У ході захисту члени конкурсної комісії задавали доповідачам додаткові запитання щодо реалізації конкурсних програм.

За підсумками оцінювання конкурсних пропозицій конкурсна комісія визначила п’ять переможців конкурсу, які отримають фінансову підтримку на реалізацію своїх програм у 2013 році.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ