Львівщина: на дорогах області виявлено 51 аварійно-небезпечну ділянку із підвищеним рівнем аварійності

Львівщина: на дорогах області виявлено 51 аварійно-небезпечну ділянку із підвищеним рівнем аварійності

25.07.13 12:49 0 830
24 липня заступник голови облдержадміністрації Сергій Василенко провів нараду щодо заходів, спрямованих на забезпечення безпеки дорожнього руху в місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод.

Під час наради зазначено, що одними із основних причин виникнення дорожньо-транспортних пригод є недостатній контроль та відсутність необхідних інженерних споруд у місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод.

Так, станом на на вулично-шляховій мережі області зафіксовано 30 місць концентрації ДТП, з яких 5 на автомобільних дорогах загального користування державного значення та 25 на вулицях Львова. Незважаючи на те, що протягом поточного року знято з обліку 5 місць, за результатами аналізу аварійності на облік поставлено 4 нових місця концентрації ДТП.

Окрім цього, за результатами проведеного УДАІ обстеження, виявлено 51 аварійно-небезпечну ділянку із підвищеним рівнем аварійності.

Підсумовуючи нараду, Сергій Василенко доручив невідкладно забезпечити проведення робіт з відновлення дорожної розмітки, встановлення дорожніх знаків та інших заходів, які не потребують великих фінансових затрат.

Також він наголосив на необхідності розглянути можливість встановлення зовнішнього електричного освітлення, а також встановлення пристроїв примусового зниження швидкості руху транспорту.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі освітянин ...

КОМЕНТАРІ