Найбільш резонансні злочини та події на 25.07.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 25.07.2013 р.

25.07.13 13:00 0 782
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14236 заяв та повідомлень громадян, з них 4520 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 600 дорожньо-транспортних пригод у яких 14 осіб загинуло та 104 - травмовано.

У місті Бердянську Запорізької області в результаті проведення слідчих дій затримано 73-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 24 липня в згаданому місті в квартирі за місцем проживання під час раптово виниклої сварки газовим ключем убив свого 41-річного безробітного сина. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

У місті Маріуполі Донецької області 23 липня у своїй квартирі було знайдено мертвою 41-річну безробітну місцеву жительку. За висновком судово-медичної експертизи її смерть настала внаслідок ушкодження внутрішніх органів. У результаті проведення слідчих дій затримано її 39-річного безробітного співмешканця. Попередньо встановлено, що він удень 20 липня в згаданій квартирі під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження своїй співмешканці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

У місті Кам’янець-Подільському Хмельницької області 24 липня близько 5.00 на вулиці 43-річний безробітний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з хуліганських спонукань, пострілами із власної зареєстрованої мисливської рушниці пошкодив вхідні двері автомийки та фасадну стіну АЗС. Зловмисника затримано. Зброю вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України.

На Луганщині відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) стосовно голови сільської ради. Він вимагав та отримав 25 тис. грн. неправомірної вигоди від приватного підприємця за укладання договору купівлі-продажу нежитлового приміщення. Хабарника затримано.

На Полтавщині відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) стосовно голови сільської ради. Він вимагав та отримав 19 тис. грн. неправомірної вигоди від приватного підприємця за сприяння в наданні дозволу на санітарну рубку деревини на території вказаної сільської ради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ