Тринадцять років у в'язниці проведе вбивця пенсіонера-інваліда

Тринадцять років у в'язниці проведе вбивця пенсіонера-інваліда

25.07.13 13:22 0 925
Козятинський міськрайонний суд Вінницької області засудив до тринадцяти років позбавлення волі громадянина сусідньої держави, обвинуваченого у пограбуванні та вбивстві пенсіонера-інваліда. У потерпілого зловмисник відібрав 50 гривень.

Минулого літа 36-річний іноземець, розбивши скло, серед ночі проник до будинку літнього чоловіка, що все життя пропрацював бібліотекарем у Йосипівці Козятинського району. Він знав, що старенький жив самотньо.

В одній з кімнат зловмисник застав сплячого господаря. Молодик напав на нього та вбив. На тілі загиблого медичні експерти виявили 13 ножових поранень.

У своєї жертви, злодій забрав дешевий мобільний телефон, зарядний пристрій, наручний годинник та гроші.

Працівники міліції швидко встановили винуватця кривавої розправи та затримали його за «гарячими» слідами на залізничному вокзалі, коли той намагався втекти.

Козятинський суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та п. 6 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) КК України і оголосив йому вирок — тринадцять років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Співробітники ...
Наступна новина: Скільки вартує сучасне ...

КОМЕНТАРІ