Громадська Рада звертає увагу влади на необхідність вирішення проблеми парковок

Громадська Рада звертає увагу влади на необхідність вирішення проблеми парковок

25.07.13 19:45 0 1033
Громадська Рада при Київській міський адміністрації вважає, що «Програма розвитку єдиного паркувального простору в м. Києві до 2015 року», яка була ухвалена Київрадою у травні цього року, є не реалістичною до виконання, окремі її пункти навіть несуть шкоду громадськості міста і головне – у цій Програмі відсутні шляхи вирішення проблеми. Про це повідомив Голова Комітету з питань транспорту, міського благоустрою та збереження природного середовища ГР Володимир Гриненко.

За його словами, в рамках розвитку транспортно-дорожнього комплексу м. Києва громадськість розробила альтернативний шлях вирішення давно болючого для багатьох «паркувального» питання.

«Для того, щоб в найближчі 2-3 роки привести паркувальні стоянки до більш цивілізованого стану, покращити якість послуг, здійснити будівництво підземних та наземних паркінгів, ми пропонуємо на конкурсній основі передати паркувальні майданчики у Києві приватному оператору зі світовим досвідом роботи. При цьому обов’язково мають бути погоджені чіткі умови обладнання парковок, їх розвиток та фіксована сума відрахувань до міського бюджету», - пояснює Голова транспортного Комітету Громадської Ради.

При цьому він підкреслює, що виходячи з перспектив європейського розвитку паркувального простору міста, дана ініціатива дозволить щороку збільшувати доходи міста на 120 – 150 млн.грн..
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: США відклали продаж ...

КОМЕНТАРІ