Наука: Ультратонкі світлодіодні світильники

Наука: Ультратонкі світлодіодні світильники

25.07.13 22:57 0 1872
Світильники Ledcraft

Надтонкі світлодіодні світильники під торговим брендом Ledcraft з геометрії класифікуються на прямокутні і круглі. Ультратонкі світильники мають інноваційний дизайн з внутрішнім прихованим кріпленням, і вони випромінюють рівномірний монохроматичне світловий потік без присутності мерехтіння і відблисків. Освітлення світлодіодами приміщень відбувається через світловий фільтр ультратонкого світильника.
Світлодіодні ультратонкі світильники.

Виробництво компанії Ледкрафт в експлуатації забезпечують високу якість освітлення. Товщина всіх ультратонких світлодіодних світильників 13 мм і це дозволяє використовувати їх в місцях з дефіцитом між стельового простору. Корпус виконаний з алюмінію покритий фарбою порошковим напиленням. Такі світильники застосовуються в торгових комерційних центрах, різноманітних магазинах, в офісах або виставкових залах. Знайшли застосування в житлових приміщеннях, на кухні, в коридорі. Компанія Ледкрафт виробляє ультратонкий круглий і ультратонкий квадратний світильник у відповідності з маркетинговими дослідженнями. Ультратонкі світлодіодні світильники по іншому називають - Downlight світильники. Світильники Downlight легко монтуються і не вимагають великих зусиль і знань. Їх слід розташовувати рівномірно по всій площі приміщення. Правильно підібрати питому щільність освітлення і підібрати відповідно електричну потужність і вибрати продукт.

Світильники енергозберігаючі ECOLA
Енергозберігаючі світильники для натяжних стель ECOLA.

Вбудовувані світильники для натяжних стель "Ecola" - це нове покоління високотехнологічних освітлювальних приладів. Ці ультратонкі світильники
(Товщина світильника разом з лампою - від 38 до 58 мм.) Ідеально підходять
для натяжних стель, дуже красиво виглядають і володіють видатними характеристиками.

Всі вбудовані світильники "Ecola" комплектуються енергозберігаючими лампами "Ecola". Енергозберігаючі лампи "Ecola" - це лампи нового покоління, які не вимагають встановлення трансформаторів, мають низьку робочу температуру, що особливо важливо при експлуатації в натяжних стелях, а також відрізняються високою економічністю, сучасним дизайном і відмінними світлотехнічними характеристиками.

Відмінною особливістю ультракомпактних ламп "Ecola" є поступове
разгораніе - вихід на повну яскравість відбувається за 15-20 секунд. Це досить зручно,
так як очі менше напружуються за рахунок поступового збільшення яскравості.

По матеріалам: http://www.neolight.ru/catalog/svetodiodnye-paneli/.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ