До земель запасу міста додалася ділянка, яка приноситиме користь чернівецькій громаді

До земель запасу міста додалася ділянка, яка приноситиме користь чернівецькій громаді

26.07.13 08:03 0 838
25 липня, на черговій сесії Чернівецької міської ради вирішено зарахувати до земель запасу міста ділянку площею 7,2710 га за адресою вул. Калинівська,13-В в м.Чернівцях.

«Ця ділянка повинна насамперед приносити користь громаді міста, а не окремим депутатам, – зазначив секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. – Позаяк рішення Апеляційного та Вищого господарського судів вступили в силу, ця земля тепер належить громаді міста. Одним з наступних кроків може стати її передача комунальному підприємству «Калинівський ринок» для того, щоби діяльність, яка здійснюватиметься на ній, приносила користь чернівчанам. Кошти, отримані від неї, акумулюватимуться на окремому рахунку і будуть спрямовуватися на побудову чи реконструкцію важливих для міста соціальних об’єктів: садочків, шкіл чи лікарень. І тоді городяни зможуть простежити, скільки користі могла принести ця ділянка, якби ще раніше належала їм, а не приватним структурам, які діяли на ній без належних сплат і зборів. При цьому хочу наголосити, що жоден підприємець не втратить свого робочого місця. Ми будемо проводити зустрічі і вирішувати спірні питання разом».

Рішення про передачу ділянки по вул. Калинівській до земель запасу міста було прийняте більшістю депутатів міської ради з однією поправкою – до земель запасу міста долучиться не 7,4570 га, як це було зазначено у проекті раніше, а на 0,1862 га менше. Адже 0,1862 га належать до водного фонду України.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державний архів ...
Наступна новина: На Хмельниччині на виїзних ...

КОМЕНТАРІ