Буковинські міліціонери розповіли дітям про відповідальність за скоєння правопорушень

Буковинські міліціонери розповіли дітям про відповідальність за скоєння правопорушень

26.07.13 08:12 0 863
Працівники кримінальної міліції у справах дітей Заставнівського району провели профілактичні лекції із дітками, які відпочивають на березі Дністра.

Міліціонери відвідали дитячий таборі «Буковинка», що в селі Репужинці та оздоровчий комплекс «Дністер плюс», який розташований у селі Брідок. Правоохоронці розповіли юним відпочивальникам про причини скоєння правопорушень та про відповідальність за протиправні дії, а також порадили як діяти в ситуаціях, коли стосовно дитини вчиняється злочин. Під час бесіди із підлітками, міліціонери окрему увагу приділили забороні розпивання алкогольних напоїв, паління та наслідкам вживання наркотиків.

Так як обидва заклади розташовані неподалік річки Дністер, гості у погонах розповіли і про правила поведінки під час відпочинку на водоймах.

Також правоохоронці звернулися до адміністрації таборів із пропозицією провести для дітей спортивні змагання під егідою працівників міліції. Керівництво закладів охоче сприйняло цю пропозицію і найближчим часом для юних відпочивальників буде влаштовано товариський футбольний матч.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ