У Волинській області голова облдержадміністрації Борис Клімчук вимагає чіткої та зрозумілої людям організації роботи з реєстрації речових прав

У Волинській області голова облдержадміністрації Борис Клімчук вимагає чіткої та зрозумілої людям організації роботи з реєстрації речових прав

26.07.13 08:12 0 802
Члени розширеного засідання колегії ОДА, обговорюючи діяльність головного управління юстиції за I півр. ц.р., визнали її незадовільною, а обласної реєстраційної служби – недостатньою. Вони рекомендували начальнику головного управління юстиції в області Ігорю Оксенчуку усунути недоліки упродовж місяця.

Нагадаємо, що з 1 січня 2013 року повноваження щодо реєстрації речових прав покладено на Міністерство юстиції України.

За дорученням голови облдержадміністрації Бориса Клімчука у липні упродовж чотирьох днів фахівці юридичного та організаційного відділу облдержадміністрації вивчали роботу реєстраційних служб районних, міськрайонних, міських управлінь юстиції з оформлення речових прав на нерухоме майно.

Як показали результати перевірок, люди найбільше нарікають на постійні черги та відсутність необхідної інформації щодо реєстрації документів, порушення працівниками районних чи міських управлінь графіків прийому громадян, відсутність спеціалістів на робочих місцях.

Така робота профільного управління викликала гостру критику голови облдержадміністрації Бориса Клімчука.

«У цій сфері повинна бути системність і командна робота на результат. Угоди на земельні ділянки, права власності на придбані об’єкти нерухомості тощо необхідно реєструвати вчасно. Якщо цього не робиться – усе зупиняються. Від швидкості вашого руху залежить наповнення бюджетів, розвиток бізнесу, вчасна виплата зарплати. Я вимагаю чіткої та зрозумілої людям організації роботи з реєстрації речових прав », - резюмував Борис Клімчук.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинські міліціонери ...
Наступна новина: На Тернопіллі заповнюємо ...

КОМЕНТАРІ