Профілактичні рейди у Луцьку

Профілактичні рейди у Луцьку

26.07.13 08:15 0 883
Відповідно до календарного плану роботи служби у справах дітей, з метою пропаганди здорового способу життя, встановлення фактів продажу спиртних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, відповідно до розпорядження міського голови від 28.03.2013 № 121 «Про забезпечення дієвої координації роботи із захисту прав дітей в місті» 11 липня цього року з 22.00 до 24.00 працівники служби у справах дітей спільно з представниками ВКМСД Луцького МВ УМВС України у Волинській області та управлінням розвитку підприємництва та реклами здійснили профілактичний рейд.

Під час рейду відвідали такі заклади: комп’ютерний клуб «Неополіс», бар «Стара підкова», розважальний заклад «Наталка», розважальний заклад «Зебра», піцерія «Дядя Піца». Неповнолітніх у цих закладах не було, але виявлено порушення режиму роботи в комп’ютерному клубі «Неополіс», який працював після 22.00.

З метою профілактики дитячої безпритульності та надання соціального захисту дітям, які опинились у складних життєвих обставинах 23 липня з 10.00 до 13.00 працівники служби у справах дітей спільно з представником ВКМСД був проведений рейд за маршрутом: вул. Лесі Українки, Центральний ринок, під час якого були обстежені центральні вулиці міста, літні кафе, Центральний ринок, вокзали.

Під час рейду були виявлені: громадянка (1988 р.н.), яка жебракувала зі своїм малолітнім сином (2010 р.н.), та ще одна громадянка (1979 р.н.), яка просила продукти харчування та гроші разом з малолітніми дітьми (2005 р.н. та 2007 р.н.). Матері з дітьми були доставлені у Луцький МВ УМВС України у Волинській області.

У громадянок відібрано пояснення та проведена профілактична бесіда щодо недопустимості втягнення дітей у жебрацтво.

Служба у справах дітей міської ради

(786365)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові керівник ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ