Луцький міський голова Микола Романюк взяв участь у розширеному засіданні колегії обласної державної адміністрації

Луцький міський голова Микола Романюк взяв участь у розширеному засіданні колегії обласної державної адміністрації

26.07.13 08:09 0 833
Засідання відбувалось під головуванням Бориса Клімчука, голови Волинської облдержадміністрації, в режимі відеоселекторного зв’язку. У його роботі взяли участь міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, заступник міського голови Тарас Яковлев та керівники структурних підрозділів міської ради.

Директор департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Олександр Блащук поінформував присутніх про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку області на 2013 рік за підсумками І півріччя. Зокрема, повідомив, що з державного бюджету цього року виділено кошти на будування школи у 55-му мікрорайоні міста у розмірі 6 млн грн, а також Кабінет Міністрів України виділив понад 17 млн грн для проведення першочергових заходів, пов’язаних із запобіганням виникненню надзвичайної ситуації на території житлової забудови по вул. Героїв УПА у м. Луцьку. Відзначив він і те, що у нашому місті вже повноцінно працює Центр надання адміністративних послуг, який надає волинянам 196 адміністративних послуг. Нагадаємо, що на ремонті роботи приміщення було виділено 920 тисяч грн з обласного бюджету, 10 млн грн – з міського.

Також члени колегії розглянули питання про підсумки виконання бюджету області за І півріччя цього року та стан фінансово-бюджетної дисципліни на підприємствах, в установах та організаціях області.

Викликало дискусію питання про стан роботи головного управління юстиції в області, районних, міських та міськрайонних управлінь юстиції. Стосовного цього доповідав начальник головного управління юстиції у Волинській області Ігор Оксенчук.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук висловив незадоволення роботою цього відомства.

Міського голову Миколу Романюка не влаштовує робота реєстраційної служби управління юстиції. Проблема в тому, що з початку року не зареєстровано 200 додаткових угод на суму 1 млн грн, всі угоди тривалий час реєструють, що спричинює незручності і міській раді, і лучанам. Тому Микола Ярославович запропонував рішенням колегії визнати незадовільною роботу реєстраційної служби головного управління юстиції у Волинській області. «Зобов’язати реєстраційну службу до 15 серпня зареєструвати всі угоди оренди земельних ділянок і майна у відповідності до рішень сесії міської ради», - зазначив міський голова Микола Романюк. Голова облдержадміністрації Борис Клімчук та інші члени колегії підтримали це рішення.

Також на колегії розглянули питання про стан взаємодії місцевих органів виконавчої влади з правоохоронними органами області щодо забезпечення законності, правопорядку, додержання прав та свобод громадян, про стан виконання в області державних цільових програм у сфері охорони здоров’я та житлового будівництва й інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині у порядку ...
Наступна новина: Чернівці: Віталій ...

КОМЕНТАРІ