Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у центральній районній лікарні (фото, відео)

Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у центральній районній лікарні (фото, відео)

26.07.13 08:41 0 889
24 липня працівники державної пожежно-рятувальної частини №8 провели тактико-спеціальні у поліклініці Камінь-Каширської центральної районної лікарні, що на вулиці Шевченка, 43. Пожежу виявив працюючий персонал, який організував оповіщення та евакуацію людей до прибуття рятувальних підрозділів.

На навчаннях відпрацьовано дії персоналу лікарні та рятувальників на випадок виникнення пожежі.

За тактичним задумом внаслідок короткого замкнення електромережі в приміщенні рентгенкабінету на першому поверсі виникла пожежа з можливим розповсюдженням полум’я на значну площу.

Особовий склад підрозділу ДПРЧ-8 у свою чергу, провів розстановку сил та засобів, передбачених для ліквідації такого роду пожеж, здійснив оперативне розгортання із прокладенням магістральних ліній. У складі двох ланок газодимозахисної служби вогнеборці провели розвідку та евакуацію потерпілих для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі. Особовий склад чергового караулу діяв чітко та злагоджено.

Дані навчання дали можливість вивчити оперативно-тактичну характеристику будівлі корпусу, особливості зовнішнього протипожежного водопостачання.

До гасіння умовної пожежі залучено 2 автомобілі та 14 чоловік особового складу.

Результати навчань обговорювались з керівництвом ЦРЛ та персоналом, рятувальники додатково розповіли алгоритм дій на випадок виникнення пожежі або іншої надзвичайної ситуації.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Рахівщині ...
Наступна новина: Львівська ...

КОМЕНТАРІ