Луцькі держінспектори знайшли чоловіка, котрий збив на пішохідному переході 11-річну дівчинку

Луцькі держінспектори знайшли чоловіка, котрий збив на пішохідному переході 11-річну дівчинку

26.07.13 08:31 0 868
В м. Луцьку о 19 год. на пр. Соборності зареєстровано дорожньо-транспортну пригоду за участю пішохода. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 11-річну дівчинку, яка переходила проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Винуватець ДТП із місця пригоди зник.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримала тілесні ушкодження та, на щастя, після огляду лікарів дівчинку відпустили додому.

Працівники міліції відразу розпочали оперативно-пошукові заходи, у результаті яких вдалося з’ясувати завдяки небайдужим громадянам декілька цифр номерного знака автомобіля. Перевіривши транспортний засіб, згідно із інформаційно-аналітичною базою, встановили, що на території області він не зареєстрований.

Відтак усі наряди дорожньо-патрульної служби відділу ДАІ були орієнтовані на перевірку подібних автомобілів. Згодом працівники відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області, здійснюючи нагляд за дорожнім рухом по вул. Декабристів, помітили автомобіль, що підходив за описом. Правоохоронці зупинили транспортний засіб, на якому були механічні пошкодження, для перевірки документів водія.

За кермом «Шевроле Авео» знаходився 29-річний житель обласного центру, який нещодавно придбав автомобіль. Під час спілкування з правоохоронцями він не став заперечувати свою причетність до автопригоди та разом зі стражами доріг поїхав до підрозділу для встановлення усіх обставин події.

Відомості про даний факт належним чином зареєстровані, проводиться перевірка.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: у ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ