У Волинській області молодий хлопець викрав мотоцикл у пенсіонера

У Волинській області молодий хлопець викрав мотоцикл у пенсіонера

26.07.13 08:44 0 881
Житель Старовижівського району, аби покататися мотоциклом, викрав транспортний засіб сусіда.

До чергової частини Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області із заявою про крадіжку звернувся 67-річний житель району. Чоловік розповів міліціонерам, що невідома особа викрала його мотоцикл «Іж-Планета», гроші на придбання якого чоловік так важко і довго заробляв.

Правоохоронці миттєво встановили молодика, причетного до скоєння даного правопорушення. Ним виявився 19-річний односельчанин потерпілого.

Хлопцеві давно приглянувся транспорт, тож вирішив будь-що його отримати. Вночі молодик проник на подвір’я односельчанина та викрав мотоцикл, який перебував під відкритим небом.

Правоохоронці зауважують, що раніше молодий чоловік у їхнє поле зору не потрапляв, але це його не виправдовує. Тож за даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

За це правопорушення настає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ