В Закарпатській області міліція Мукачева закликає до діалогу

В Закарпатській області міліція Мукачева закликає до діалогу

26.07.13 08:19 0 880
Останнім часом у державі спостерігається напружена ситуація, викликана рядом подій за участі працівників органів внутрішніх справ, що викликали суспільний резонанс, дискредитують дії працівників міліції, призвели до виникнення конфліктних ситуацій, громадського невдоволення.

Міністром внутрішніх справ ініційовано ряд заходів у формі спілкування з населенням. Так, у Мукачівському міському відділі міліції керівництво започаткувало низку виступів у трудових колективах перед громадськістю. Зокрема, заступник начальника Мукачівського міськвідділу Валерій Горват провів днями роз’яснювальну роботу з працівниками ТОВ «Едельвейс-Лего». Валерій Іванович розповів працівникам підприємства про ситуацію, яка склалася в с.Врадіївка Миколаївської області. Після цих подій, на жаль, рівень довіри населення до міліції суттєво знизився, деякою мірою з суб`єктивних причин. Але ганебний вчинок двох людей не може перекреслити роботу всіх правоохоронців, які щоденно несуть службу на території м.Мукачева, району, області і в цілому по всій території України.

На зустрічі з колективом підприємства заступник начальника міськвідділу поінформував мешканців Мукачівщини про криміногенну обстановку на території Мукачева та району. Валерій Іванович розповів, що міськвідділом вжито ряд заходів, спрямованих на забезпечення правопорядку і громадської безпеки, зміцнення дисципліни і законності, покращення діяльності по запобіганню і протидії проявам корупції та організованій злочинності. Тільки за 6 місяців 2013 року в черговій частині Мукачівського МВ УМВС зареєстровано більше 5 тисяч заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення.

Також Валерій Горват закликав присутніх до діалогу й співпраці. При виникненні будь-яких питань щодо протиправності дій працівників міліції, просив повідомляти місцеве керівництво, яке буде вживати всіх заходів, аби вивчити й вирішити дане питання.

Окрім того, керівництво Мукачівського міськвідділу міліції проводить щоденний прийом громадян згідно з графіком, діє скринька скарг і пропозицій (біля адмінбудівлі міськвідділу) проводяться «прямі телефонні лінії» для налагодження тіснішого зв`язку з населенням м.Мукачева та району.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ