На Хмельниччині на виїзних прийомах люди ділилися з міліціонерами особистими проблемами, скаржилися на життя і … читали гуморески

На Хмельниччині на виїзних прийомах люди ділилися з міліціонерами особистими проблемами, скаржилися на життя і … читали гуморески

26.07.13 08:04 0 859
У чотирьох районах Хмельниччини відбулися чергові виїзні прийоми громадян, які провели заступники начальників управління МВС України в Хмельницькій області Федір Данів та Микола Довгань.

Цього разу особисто поспілкуватися з керівництвом обласного управління мали нагоду мешканці Летичівського, Славутського, Старосинявського районів та міста Нетішин.

Не зважаючи на різні регіони, у яких мешкають відвідувачі, проблеми їх турбують майже однакові: непорозуміння з сусідами, конфлікти за спадщину, побутові сварки. Не зважаючи на те, що більшість проблемних питань, з якими зверталися громадяни до правоохоронців, не стосувалися безпосередньої компетенції міліції, жоден з відвідувачів не вийшов з кімнати прийому громадян незадоволеним. Хтось отримував юридичну консультацію, хтось слушну життєву пораду, а комусь просто була потрібна звичайна людяна розмова. Було і чимало бажаючих дізнатися про умови вступу до навчальних закладів системи МВС і працевлаштування.

Дехто приходив і зі своїми пропозиціями щодо шляхів вдосконалення правоохоронної структури. Багато з них доволі актуальні, як от пропозиції пенсіонера зі Старої Синяви Миколи Васильовича Степанишена. Він вніс декілька слушних ідей щодо покращення якості відбору кандидатів на службу. На його думку, бажаючим поступити на роботу в міліцію слід показувати документальні фільми про діяльність органів внутрішніх справ, щоб вони розуміли, що правоохоронна структура - це не лише зброя та романтика, як у художньому серіалі, а й складна щоденна праця. Також Микола Васильович запропонував, щоб кандидати на службу проходили тестування на детекторі брехні, аби до органів внутрішніх справ не потрапляли неблагонадійні люди.

Найоригінальнішою з відвідувачів виявилися мешканка смт. Головчинці Летичівського району Павліна Суслік. Жінка прийшла поскаржитися на свої життєві проблеми, але настільки була вражена спілкуванням з заступником начальника УМВС Миколою Довганем, що навіть наостанок для підняття настрою продекламувала правоохоронцям декілька чудових гуморесок власного авторства.

Подібні прийоми триватимуть і надалі в усіх районах області. Про дату та місце їх проведення громадяни зможуть дізнатися із місцевих засобів масової інформації та оголошень у місцях масового перебування громадян.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До земель запасу міста ...
Наступна новина: Графік прийому громадян ...

КОМЕНТАРІ