В Івано-Франківській області тлумаччина вшанувала память визволителів

В Івано-Франківській області тлумаччина вшанувала память визволителів

26.07.13 09:08 0 898
У четвер, 25 липня біля пам‘ятника воїнам-визволителям у міському парку відбувся пам’ятний захід з нагоди 69-ої річниці визволення району та м. Тлумача від німецько-фашистських загарбників.

Участь в даному заході взяли заступник голови райдержадміністрації Олександра Чаплінська, керівник апарату райдержадміністрації, депутат районної ради Іван Шкварок, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації депутат районної ради Марія Соловій, депутат районної ради Мирослав Романюк, міський голова Володимир Корженьовський, голова районної ради ветеранів Ярослав Сав’юк, представники ветеранських організацій, громадськість міста.

Після покладання квітів до пам’ятника воїнам-визволителям, перед присутніми виступив голова районної ради ветеранів Ярослав Сав’юк, який поділився з присутніми спогадами про воєнне лихоліття, а також висловив вдячність районній владі за тісну співпрацю з ветеранськими організаціями.

Отець-декан УАПЦ Василь Стадник та отець-декан УГКЦ Павло Дутчак відправили панахиду за убієнними у роки Великої Відчизняної війни та воїнами які полягли у боях за визволення Тлумацької землі від фашиських загарбників.

У цей день районна і міська влада привітали з нагоди 90-річчя ветерана, жителя м.Тлумач, учасника бойових дій Великої Вітчизняної війни Лапковського Йосипа Петровича.

Завершилось урочисте дійство спільною фотографією та святковим обідом для ветеранської громадськості.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ