Розпочато підготовку до відзначення 22-ї річниці Дня незалежності України у Верховинському районі

Розпочато підготовку до відзначення 22-ї річниці Дня незалежності України у Верховинському районі

26.07.13 09:19 0 921
Заступник голови районної державної адміністрації Юрій Потяк провів нараду з питань підготовки та відзначення 22-ї річниці Дня незалежності України та Дня Державного Прапора України. Відповідно до Указу Президента України від 08.04.2013 року № 198 «Про відзначення 22-ї річниці незалежності України» затверджено план заходів з підготовки та відзначення в районі 22-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора.

З метою належного забезпечення святкування під час обговорення основну увагу було звернено на вжиття додаткових заходів з благоустрою населених пунктів, упорядкування об’єктів культурної спадщини, пам’ятників та місць поховання осіб, які загинули у боротьбі за незалежність України, воїнів, полеглих у боях за її свободу. Крім того, Юрій Іванович наголосив на організації та проведенні культурно-мистецьких та спортивних заходів за участю дітей та молоді.

Протягом серпня у бібліотечних закладах району буде організовано тематичні книжкові виставки, присвячені історії становлення і утвердження державних символів України.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оперативники Міндоходів ...
Наступна новина: Херсонські борці з ...

КОМЕНТАРІ