В Івано-Франківській області оновлено Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій

В Івано-Франківській області оновлено Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій

26.07.13 08:16 0 844
Як відомо, з 1 січня 2013 року всі платники, які використовують РРО, зобов’язані звітувати про проведення розрахунків до органів Міндоходів в електронній формі. Для цього необхідно придбати сучасні касові апарати, або модернізувати власні.

Вибрати техніку можна, звернувшись до нового Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій (РРО), який затверджено Міндоходів 8 липня ц.р. наказом №249. У першій частині реєстру визначені РРО, які дозволені до первинної реєстрації. Тобто, моделі зазначених реєстраторів можуть продаватися та використовуватися у роботі підприємців. До другої частини реєстру віднесено моделі, первинна реєстрація яких заборонена. Це ті апарати, які раніше перебували у використанні платників, однак вже переважно не випускаються виробниками касової техніки.

На у Реєстрі знаходиться 53 моделі РРО, що відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів доходів і зборів, адреса якого: http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/94957.html

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі граничний ...

КОМЕНТАРІ