В Івано-Франківській області проведено тематичний семінар для платників податків Яремчанщини

В Івано-Франківській області проведено тематичний семінар для платників податків Яремчанщини

26.07.13 08:26 0 840
Назарій Яремчук – завідувач сектору ІТ та обліку платників – повідомив платників податків про переваги подання контрольної стрічки РРО в електронному вигляді, що спричинить зменшення кількості фактичних перевірок, а також розглянув найактуальніші питання щодо подання звітності при використанні реєстраторів розрахункових операцій в електронному вигляді та запровадження електронної касової стрічки у 2013 році.

Зокрема зазначив, що з 1 січня 2013 року, відповідно до вимог Закону України від 06.07.1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», суб’єктам господарювання необхідно подавати звітність про використання РРО до органів державної податкової служби в електронному вигляді, на базі технології, розробленої Національним банком України, дротовими та бездротовими каналами зв’язку.

Увагу присутніх було звернуто на те, що оновлено Державний реєстр розрахункових операцій (наказ Міндоходів України від 04.06.2013 р. № 144).

Також фахівець Міндоходів надав практичні поради та роз’яснення стосовно процедури придбання та заміни касової техніки, пояснив принципи роботи контрольної стрічки в електронному вигляді.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі 120 чоловік ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ