Заступник Міністра внутрішніх справ приймав мешканців гірського району Івано-Франківщини

Заступник Міністра внутрішніх справ приймав мешканців гірського району Івано-Франківщини

26.07.13 08:43 0 944
Керівник апарату МВС Сергій Лекарь здійснив особистий прийом громадян у Надвірнянському райвідділі міліції.

Сергій Іванович прибув на Прикарпаття за дорученням Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка. За його словами, основною метою поїздки є спілкування з пересічними громадянами, керівництвом місцевої влади і громадських організацій щодо наявних проблем у роботі міліції, співпраці задля покращення правопорядку. На прийомі громадян у Надвірній був присутній начальник УМВС України в Івано-Франківській області Олег Сало.

Заступник міністра уважно вислухав кожного з громадян і запевнив, що отримана в ході спілкування інформація буде прийнята до уваги. Люди здебільшого зверталися з питань незадовільного стану доріг, впорядкування стихійної торгівлі в райцентрі, були пропозиції щодо збільшення кількості дільничних інспекторів і патрульної служби, забезпечення особового складу райвідділу міліції, що підтримує правопорядок у гірській місцевості, службовим транспортом, участі громадськості в охороні громадського порядку.

Заслужений тренер України Євген Боднарук і його вихованці Олена Сайко, Олена Куницька та Михайло Ілитчук, які недавно стали призерами Всесвітньої універсіади, подякували президентові обласної федерації з бойового та спортивного самбо Олегу Салу за допомогу та підтримку в підготовці до цих важливих змагань. Євген Боднарук розповів, що за ініціативою керівника прикарпатської міліції з початку навчального року запрацюють секції з самбо, до занять у яких насамперед залучатимуть підлітків, котрі перебувають на обліку в міліції.

«Враження за а було спілкування з людьми до початку прийому, склалися позитивні, – відзначив Сергій Лекарь. – Цей регіон є задовільним у плані роботи міліції, крім того, спостерігаються певні тенденції щодо покращення організації оперативно-службової діяльності, співпраці з громадськістю. До прикладу, на Івано-Франківщині створено дитячу громадську організацію «Юний міліціонер Прикарпаття». Це той позитив, який розповсюджується на всю Україну. Якщо кілька регіонів його підхоплять та зроблять щось аналогічне, ми будемо мати можливість вийти із законодавчою ініціативою про організацію діяльності таких громадських формувань. Хотів би зазначити, що робота з молоддю є дуже важливою, адже це наше майбутнє. Стосовно проблем із матеріально-технічним забезпеченням, зокрема службовим транспортом, особливо в такому туристичному регіоні як Прикарпаття, то будемо їх враховувати при формуванні бюджету відомства на 2014 рік. Сподіваємося, що в процесі реформування міліції наступне покоління працюватиме з новою структурою, новою філософією для того, щоб забезпечити безпеку та захищеність громадян».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська ...
Наступна новина: На Тернопіллі зниклу ...

КОМЕНТАРІ