У Львівській області вадим Гураль взяв участь у семінарі з питань підготовки заявки на право проведення Зимової Олімпіади – 2022

У Львівській області вадим Гураль взяв участь у семінарі з питань підготовки заявки на право проведення Зимової Олімпіади – 2022

26.07.13 08:24 0 838
24 липня в Міністерстві молоді та спорту України під головуванням заступника Міністра молоді та спорту України Вадима Сисюка відбувся семінар-тренінг з питань підготовки відповідей на запитання Опитувальника Міжнародного олімпійського комітету про підготовку заявки на право проведення у 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні.

Від Львівської ОДА у семінарі взяв участь заступник голови-керівник апарату Вадим Гураль.

Захід проводився з метою сприяння у підготовці та надання інформації, необхідної для підготовки відповідей на запитання Опитувальника МОК.

Заступник Міністра молоді та спорту України Вадим Сисюк поінформував присутніх, що на виконання доручення Кабінету Міністрів України за результатами наради 16 липня 2013 року під головуванням Віце-прем’єр-міністра Олександра Вікула “Про підготовку Заявкового документа на право проведення в 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні” громадською спілкою “Олімпійська надія” розроблений Опитувальник.

Він створений на підставі офіційних вимог Міжнародного олімпійського комітету для країн, які претендують на право стати кандидатом на проведення зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор.

Учасники семінару-тренінгу розглянули питання, пов’язані з підготовкою відповідей на зазначені в Опитувальнику запитання для оформлення Заявкового документу до Міжнародного олімпійського комітету на право проведення у 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні.

“Важливим фактором в отриманні права на проведення зимових Олімпійських ігор є виконання вимог Міжнародного олімпійського комітету. Спільними зусиллями ми маємо значно звузити коло проблем, пов’язаних із підготовкою заявки на участь у конкурсі на проведення Олімпійських ігор”, – зазначив Вадим Сисюк.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області з ...

КОМЕНТАРІ