Упродовж трьох днів представник МВС України проводив прийом громадян на Рівненщині

Упродовж трьох днів представник МВС України проводив прийом громадян на Рівненщині

26.07.13 08:11 0 995
Понад 40 мешканців області скористалися нагодою поспілкуватися із заступником начальника Департаменту кадрового забезпечення МВС України полковником міліції Богданом Вікторовичем Лизогубом.

Із 23 по 25 липня представники Міністерства внутрішніх справ України проводили прийом громадян у Дубровицькому, Сарненському, Рокитнівському та Корецькому райвідділах області. Усі бажаючі мали можливість отримати кваліфіковані відповіді на свої запитання.

Підсумовуючи свій візит на Рівненщину, Богдан Лизогуб зазначив, що під час прийому люди звертаються з найрізноманітнішими проблемами. Частина громадян скаржилася, на їх думку, на неправомірні дії працівників міліції та затягування у розслідуванні кримінальних проваджень. Решта ж людей — не отримувала в інших державних органах кваліфікованих роз’яснень з приводу того, куди їм саме необхідно звертатись щодо вирішення тих проблем, які вони мають в своєму житті.

— Заяви подавали щодо випадків різного характеру. Це і загибель громадян, і дорожньо-транспортні пригоди, і побутові конфлікти, такі як розподіл майна. Тобто якогось певного вузького спрямування тут не було. У людей наболіло різне: і життєве — суто своє, сусідське, або родинне, і те, що стосується їх відносин з міліцією, — зауважив Богдан Вікторович. — Загалом же метою відрядження є доручення, поставлене Міністром внутрішніх справ, з’ясувати на місцях, які є проблеми у взаємовідносинах міліції і населення, які є негаразди у сфері правоохоронної діяльності в наших областях і яким чином ми можемо покращити нашу роботу щодо співпраці з населенням, громадою, з органами місцевого самоврядування і взаємодію з органами державної влади.

Наостанок полковник міліції пообіцяв, що жодне звернення не залишиться поза увагою.

— Відповідно до Закону України «Про звернення громадян», усі заяви, які ми отримали від людей, будуть розглядатися відповідним чином службами Міністерства. За кожною із них будуть проводитися перевірки, наскільки правильно діяли у тих випадках працівники міліції. А щодо заяв деяких людей, то відомості відразу ж вносилися до єдиного обліку, і перевірка буде здійснюватися уже в межах дії кримінальних проваджень.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ