У Тернополі тролейбус спонукатиме платити податки

У Тернополі тролейбус спонукатиме платити податки

26.07.13 08:06 0 822
Тролейбус, ілюстрований малюнками про податки, курсуватиме Тернополем. У такий спосіб фахівці Міндоходів вирішили донести інформацію про необхідність сплати податків до бюджетів. Для ілюстрації тролейбуса було використано фотокопії робіт тернопільських учасників Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей». Соціальний проект вдалося втілити завдяки спільним зусиллям Головного управління Міндоходів у Тернопільській області, Тернопільської міської ради та територіального відділення Всеукраїнської громадської організації Асоціація платників податків України у Тернопільській області.

Урочистості з нагоди випуску оновленого тролейбусу на лінію відбулися 24 липня. Участь у заході взяли міський голова Тернополя Сергій Надал, начальник Тернопільської об’єднаної ДПІ ГУ Міндоходів в області Петро Якимчук, голова територіального відділення Асоціації Ярослав Карпик.

«Сподіваюсь, що завдяки дитячій творчості тернополяни сумлінніше будуть сплачувати податки, завдяки яким наповнюється міський бюджет, - зазначив Сергій Надал. – Крім того, що тролейбус має соціальне спрямування, варто відмітити, що його естетичний вигляд покращився, то ж як дітям, так і дорослим на ньому буде приємно пересуватись».

Оновлений тролейбус курсуватиме маршрутом №11, який охоплює три житлових масиви Тернополя.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецький центр ...
Наступна новина: Перша ліга. "Металіст" ...

КОМЕНТАРІ