На Київщині місцева жителька подякувала очільнику броварської міліції за виховання підлеглих

На Київщині місцева жителька подякувала очільнику броварської міліції за виховання підлеглих

26.07.13 08:10 0 819
Нещодавно до міськвідділу міліції Київщини надійшов лист-подяка від жительки міста Бровари. В ньому жінка висловила вдячність начальнику міліції за виховання справжніх офіцерів, які відповідально ставляться до виконання своїх обов’язків та за надання допомоги її сину, який потрапив у скрутну ситуацію.

Так вийшло, що 10-річний хлопчик разом із двома товаришами поїхав кататися на велосипеді до сусіднього села. Юнаки виявилися недобросовісними - залишили Андрійка на дорозі і поїхали. Так він залишився один у незнайомому місці. Дитина розгубилася, почала плакати і кликати на допомогу.

На плач із будинку вийшла жінка із п’ятирічним сином. Помітивши хлопчика її стурбувало, що він знаходився без супроводу дорослих. Заспокоюючи його пояснила, що працює в міліції і не залишить школяра в біді, а також познайомила з своїм сином Данилком. Схлипуючи, 10-річний Андрій назвав своє прізвище, домашню адресу. І за кілька хвилин юний мандрівник був вдома. Тим часом мати уже шукала сина. Помітивши вкрай схвильовану маму, Андрійко пообіцяв, що далі від рідної домівки без дорослих не ходитиме.

Зі слів начальника сектору кадрового забезпечення міськвідділу Олександра Шатрова, приємно отримувати такі листи, в яких населення зі словами подяки відгукується про роботу працівників міліції. Саме такі вчинки викликають повагу до професії міліціонера.

Броварський МВ ГУМВС України

в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Віталій ...
Наступна новина: На Тернопіллі “Номер ...

КОМЕНТАРІ