Віталій Захарченко зустрівся з працівниками Білоцерківського міськвідділу міліції

Віталій Захарченко зустрівся з працівниками Білоцерківського міськвідділу міліції

26.07.13 08:35 0 804
Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко як куратор Київської області від Кабінету міністрів України відвідав Київщину.

Під час візиту до правоохоронної установи начальник Білоцерківського міськвідділу Олександр Грибенников ознайомив очільника правоохоронного відомства з роботою чергової частини міськвідділу, продемонстрував, яке технічне обладнання використовується у повсякденній роботі чергової частини, ознайомив із технічним забезпеченням міськвідділу, системою GPS спостережень та умовами праці особового складу. Працівники міськвідділу звернули увагу Міністра на те, що Білоцерківський міськвідділ обладнано усім необхідним для того, аби люди з обмеженими фізичними можливостями могли комфортно почувати себе у правоохоронній установі.

Під час зустрічі з особовим складом Міністр зазначив, що саме громадяни повинні давати оцінку роботи міліції.

- Акценти у роботі потрібно робити не на показниках, а на кількості та якості наданих послуг, - зазначив Віталій Захарченко.

Міністр наголосив на тому, що у системі повинно бути забезпечення 100-відсоткової реєстрації усіх заяв, а на них у свою чергу потрібно забезпечити повне реагування з боку правоохоронного відомства на всі повідомлення без винятків.

Очільник відомства поінформував присутніх про події у державі, про результати Колегії МВС та про події на Миколаївщині, що нещодавно сколихнули всю країну.

- Не бійтеся публічно виступати проти тих, хто перетворив службу в міліції на особисту наживу. Ми повинні зруйнувати ланцюг кругової поруки. Ви повинні усвідомлювати, що на першому місті у діяльності органів внутрішніх справ знаходяться інтереси наших громадян.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі без РРО не ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ