Міністр внутрішніх справ України провів виїзний прийом громадян у м. Біла Церква

Міністр внутрішніх справ України провів виїзний прийом громадян у м. Біла Церква

26.07.13 08:40 0 854
Питання здебільшого стосувалися як неналежного розслідування кримінальних справ, на думку заявників, так і соціального захисту пенсіонерів-чорнобильців, збільшення кількості дільничних, а також слів вдячності за якісну роботу правоохоронців.

За допомогою до Міністра звернулися 10 громадян. Він уважно вислухав кожного з них та запевнив, що жодне звернення не залишиться без уваги.

Разом із Віталієм Захарченком на прийомі громадян були присутні начальник ГУМВС України в Київській області Валерій Мазан та радник Міністерства внутрішніх справ України, голова Української Асоціації «Чорнобиль» органів та військ МВС, генерал внутрішньої служби України Василь Дурдинець.

Варто зазначити, що проблеми, з якими люди зверталися до Міністра, стосувалися соціального забезпечення пенсіонерів-чорнобильців, неефективного розкриття вбивств та розбоїв минулих років, скарг на стихійну торгівлю поблизу житлових будинків.

Виявилися також і люди, які звернулися з проханням збільшення складу дільничних інспекторів міліції задля покращення правопорядку в районі.

Також одна з громадянок засвідчила Міністру свою повагу та висловила вдячність за роботу правоохоронців міста.

Віталій Захарченко усі заяви взяв під особистий контроль.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Очільник області зустрівся ...

КОМЕНТАРІ