Очільник МВС зустрівся з трудовим колективом ВПАТ

Очільник МВС зустрівся з трудовим колективом ВПАТ "Росава"

26.07.13 08:50 0 859
У рамках робочого візиту на Київщину Віталій Захарченко відвідав найпотужніше виробництво автомобільних шин - завод «Росава».

Про історію та виробництво шинного заводу Міністру внутрішніх справ розповів Голова правління - генеральний директор заводу Вадим Татусь.

- Білоцерківський шинний завод працює вже понад 40 років. За ці роки компанія виробила понад 180 млн. шин, що пройшли мільйони кілометрів дорогами світу, - зазначив Голова правління заводу.

Автоматизовані системи заводу виробляють понад 200 типорозмірів шин для легкових, легких вантажних, вантажних автомобілів, сільськогосподарської та будівельно-дорожньої техніки. Усі шини вироблені з використанням новітніх світових технологій на найсучаснішому обладнанні.

Після ознайомлення з процесом виробництва Віталій Захарченко зустрівся з трудовим колективом та поділився враженнями від побаченого. Також розповів про основні напрямки діяльності міністерства та введення в роботу відомства новітніх технологій, залучення громадськості для контролю за діяльністю ОВС.

Працівники шинного заводу мали змогу запитати у Міністра про криміногенну обстановку в місті та висловили стурбованість щодо аварійності на автошляхах України.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині тривають ...
Наступна новина: «Хрещення Руси-України»

КОМЕНТАРІ