У Львові керівник казначейства не з’явився на засідання сесії міської ради

У Львові керівник казначейства не з’явився на засідання сесії міської ради

26.07.13 08:15 0 888
Одним із питань, яке мала заслухати сесія міської ради мала бути «Інформація про роботу у м. Львові Головного управління державної казначейської служби України у Львівській області». Утім, керівник цього управління не з’явився на засідання.

— Я особисто вчора запрошував його на шнє пленарне засідання. Він не прийшов. — Я розумію, що є складність у державі. Але коли приймається рішення на сесії міської ради і запрошується керівник державного управління, яке розташоване на території міста Львова, а керівник цього управління не приходить без жодних пояснень, без жодних тлумачень, то це викликає дивні почуття. Це є неповага до органу місцевого самоврядування. Це є неповага до міського голови. Це є неповага до виконавчого комітету. Це є неповага до депутатів міської ради і до Львівської міської ради в цілому. Тому я попросив би юридичне управління відповідним чином підготувати звернення з цього приводу і ми в кінці засідання його проголосуємо. — Ми несемо відповідальність за функціонування міста. І коли на сьогоднішній день більше 50 мільйонів гривень не проплачуються казначейством, а це є кошти громади міста, за які мають оплачуватись зарплати працівникам комунальних підприємств, ремонтуватись дороги, реалізовуватись спільні проекти… Наприклад, по лінії GIZ, коли німецька сторона виконує свої зобов’язання, а ми не можемо виконати свої – невеликі, мізерні, але не можемо, бо не проплачують коштів. Коли купу різних проектів зараз є, які загальмовані в роботі через цю причину, то я вважаю ситуація є критичною. Тому дуже важлива є спільна консолідована позиція Львівської міської ради. — Андрій Садовий, міський голова Львова

В свою чергу секретар ради Василь Павлюк підтримав позицію міського голови і закликав депутатів під час голосування за це питання, підтримати його.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ