У Львові 82-й Ізмірський міжнародний ярмар

У Львові 82-й Ізмірський міжнародний ярмар

26.07.13 08:35 0 849
Запрошуємо до участі у 82-ому Ізмірському міжнародному ярмарку, який проходитиме з 27 серпня по 3 вересня 2013 року в м. Ізмір (Туреччина).

У рамках роботи національної експозиції України заплановано проведення Українсько-Турецького економічного та інвестиційного бізнес — форуму на тему: «Економічний та інвестиційний потенціал України для розвитку українсько-турецького співробітництва».

Міжнародний Ізмірський ярмарок — найбільший в Туреччині. Ярмарок веде свою історію з 1927 року (з 1934 має статус міжнародного), проводиться в індустріальному центрі Ізмір на узбережжі Егейського моря.

Традиційно Ізмірський ярмарок проводиться щорічно протягом 10 днів (5 днів на міжнародному рівні та 5 днів на національному) в Міжнародному Виставковому Центрі міста (Kulturpark).

Мета ярмарку — привернення уваги іноземних інвесторів в економіку країни, встановлення високоефективних відносин між зарубіжними підприємствами, представлення своїх досягнень, участь турецької сторони в реалізації інвестиційних проектів на території інших країн, організація спільних підприємств, розвиток торгівлі та інше.

Цей щорічний захід стабільно збирає в своїх павільйонах близько 1,5 мільйона відвідувачів. У ярмарку беруть участь більше 1000 компаній-експонентів з понад 60 країн світу (у 2012 році з 67), на загальній виставковій площі близько 72000 кв. м.

Основні профілі ярмарки:

-Охорона здоров'я і медицина

-Органічне сільське господарство

-Харчові продукти, технології харчової промисловості

-Товари народного споживання

-Легкові автомобілі, обслуговування, АЗС

-Меблі, прикраси, побутова техніка

-Комерційний транспорт

-Велосипеди, мотоцикли

-Будівництво та будівельні матеріали, будівельна техніка

-Сільськогосподарська техніка, інструменти, обладнання

-Човни, яхти і технології

-Опалення, вентиляція та кондиціонування

-Електротехніка, електроніка, комп'ютери, IT, телекомунікації

-Машинобудування

-Фінансування

-Туризм

-Хімічна та нафтохімічна продукція і технології

-Поставки для полювання та риболовлі

-Послуги видавництва і книги

Програма заходу передбачає проведення зустрічей на офіційному рівні для обговорення перспектив розвитку відносин між країнами і презентації економічного потенціалу держав. Також в рамках ярмарку проходять всілякі симпозіуми, семінари, саміти та групові обговорення, проводяться різні концерти, виставки, театральні виступи, розважальні шоу для дітей та кінопокази.

Мінекономрозвитку надає безкоштовну виставкову площу розміром від 3 до 9 кв. метрів, обладнану стандартним виставковим устаткуванням (1 стіл, 2 сільці).

За кошти підприємців — витрати на відрядження (транспортування, проживання, добові) та облаштування стенда (банери, рекламно-інформаційна продукція)

Додаткова інформація за тел. +38 (032) 297-58-77, 235-42-26

Програма

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі без РРО не ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ