У Львові на ділянках доріг, де тривають ремонти, встановлюють системи водопостачання та каналізаційні колектори

У Львові на ділянках доріг, де тривають ремонти, встановлюють системи водопостачання та каналізаційні колектори

26.07.13 17:22 0 887
У Львові тривають ремонти на дорогах. У співпраці з ЄБРР місто ремонтує чотири ділянки доріг по трамвайних маршрутах № 2 та № 6. Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, на вулицях Б. Хмельницького та Замарстинівській проводиться встановлення систем водопостачання, на вулицях Коперника та Городоцькій встановлюють каналізаційні колодязі.

У Львові продовжують ремонті роботи вулиць старовинної частини міста. Як зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, на сьогоднішній день на вулиці Б. Хмельницького вже здійснено демонтаж дорожнього покриття до моста, проводиться встановлення систем водопостачання. За його словами такий же обсяг робіт проводиться на вулиці Замарстинівській.

— Ми провели демонтаж дорожнього покриття до моста на вулиці Б. Хмельницького, триває встановлення систем водопостачання. Аналогічний обсяг робіт з демонтажу дорожнього покриття та встановлення систем водопостачання здійснюється на вулиці Замарстинівській. — Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор»

Він розповів, що на вулиці Коперника було встановлено 6 каналізаційних колодязів, на вул Городоцькій — 7 колодязів.

— Паралельно з ремонтними роботами, виконуються роботи фахівців «Укртелеком». — Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор»

Нагадаємо, ремонтні роботи на вказаних ділянках доріг мають завершити до жовтня. У зв’язку з проведенням ремонтів, зазнали змін у схемах руху 22 автобусні маршрути. Також трамваї курсують зі змінами.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ринок «Буковинський» ...
Наступна новина: У ДТП на Луганщині загинули ...

КОМЕНТАРІ