У львівському терцентрі проходять майстер-класи з рукоділля

У львівському терцентрі проходять майстер-класи з рукоділля

26.07.13 08:22 0 799
Львів соціальний. Для львів`ян літнього віку проводять цікаві заходи та зустрічі пізнавально-розвиткового характеру.

25 липня о 12.00 у центрі денного дозвілля, що на Кирилівській, 3а, літні люди в гуртку ручної праці вивчали технологію макраме. А, завтра о 12:00 вже у Храмі Св`ятого Климента Папи, також проходитеме гурток ручної праці.

Також о 11:00 для клієнтів терцентру відбулась колективна зустріч з психологом на тему «Людина народжується для успіху. Як реалізувати свої можливості». Зустріч проходила у Залізничному районі.

В гуртку рукоділля літні люди вивчають та набувають навики виготовлення ексклюзивних речей з підручних матеріалів, з великою цікавістю проводять своє дозвілля, — повідомив директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський

Центр створено відповідно до ухвали Львівської міської ради від 18.06.2009 року № 2695 з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

Довідка:

Макраме — в перекладі з арабського означає тасьма, мереживо, а з турецького — шарф, серветка з бахромою. У будь-якому випадку — це вироби з вузликів.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: На Тернопіллі залозецькі ...

КОМЕНТАРІ