У Луцьку обговорять проблеми інтеграції іноземців у Волинській області та Люблінському воєводстві

У Луцьку обговорять проблеми інтеграції іноземців у Волинській області та Люблінському воєводстві

26.07.13 11:05 0 866
З якими проблемами доведеться зіткнутися студентам, вперше потрапивши за кордон? До кого звернутися за отриманням інформації за кордоном? Чи легко орієнтуватися іноземцям у Луцьку? Де іноземці можуть отримати інформацію у Луцьку?
Ці та інші питання будуть обговорені на прес-конференції, що відбудеться у вівторок, 30 липня.
Під час заходу буде представлено актуальну інформацію щодо стану функціонування іноземців у Луцьку та Любліні, обговорено діяльність державних і недержавних інституцій Луцька та Любліна у сфері інтеграції іноземців, виявлені основні проблеми та обговорені можливі шляхи їх вирішення.
Задля представлення та обговорення цих питань у проведенні прес-конференції візьмуть участь представники державних інституцій міста Луцька: Луцької міської ради, Волинської обласної ради, Управління ДМС у Волинській області, МВС України у Волинській області, а також представники товариства «Homo Faber».
Довідково:
Товариство «Homo Faber» – громадська організація, що виступає на захист прав людей та вивчає взаємодію влади з населенням. У 2010-2011рр. реалізувала проект «Відкритий Люблін», який мав на меті провести моніторинг користування послугами державних інституцій іноземцями, що перебувають в Любліні. Саме цей досвід і став поштовхом для реалізації проекту спільно з Фондом місцевого розвитку.
Захід проводиться в рамках проекту «Транскордонний обмін досвідом між Любліном і Луцьком у сфері інтеграції іноземців», що реалізовується товариством «Homo Faber» у партнерстві з ВОГО «Фондом Місцевого Розвитку» в рамках програми «Przemiany w regionie» - RITA.
Дата: вівторок, 30 липня 2013 року
Час: 11:00 год.
Місце: конференц-зал готелю «Україна» (вул. Словацького, 2).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: виставка - ярмарок ...
Наступна новина: Українці можуть купити в ...

КОМЕНТАРІ