Українці можуть купити в інтернеті кенгуру і домашніх скунсів

Українці можуть купити в інтернеті кенгуру і домашніх скунсів

26.07.13 11:12 0 1273
Кішечки, собачки, а також хом'ячки і папужки втрачають популярність серед українців. Люди все частіше вирішують завести вдома екзотичних представників тваринного світу і комах. Аналітики сайту приватних оголошень Slando дізналися, які екзотичні істоти доступні в Україні, а також, скільки вони коштують.

Одним з найбільш екстремальних домашніх тварин є скунс. Однак автор оголошення на Slando стверджує, що ручні скунси, у яких вилучені особливі залози, є відмінними домашніми вихованцями. Купити звірка пропонують за 6 200 гривень.

Для тих, хто не боїться голковколювання, є пропозиції африканських їжаків-пігмеїв. Купити Белобрюхий можна за 1 300 гривень. Заможні українці можуть придбати каракалами - представників котячих, які зовні нагадують рись. Вартість степової рисі становить € 7500.

Любителі мавпочок можуть вибрати на Slando Біловухі ігрунка за € 1 300 або мавп верветок за 8000 гривень. А якщо дозволяє площа житла, то можна завести карликового кенгуру. Представників Валлабі продавці оцінюють в $ 2000.

Коли хочеться справжньої екзотики, то можна завести вдома павука-птахоїда. Їх вартість стартує від 50 гривень і досягає декількох сотень грн. Незвично будуть вдома виглядати і мадагаскарские шиплячі таргани, яких пропонують по 10 гривень. Скласти їм компанію можуть зелені таргани або таргани-доміно. Їх можна купити за ціною до 5 гривень.

Зараз у базі сайту Slando зберігається понад 4,4 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них близько 120 тис. припадає на розділ «Тварини».

По матеріалам Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку обговорять ...
Наступна новина: Граничний термін подання ...

КОМЕНТАРІ