Переваги електронного цифрового підпису оцінили майже 14 тисяч мешканців Тернопілля

Переваги електронного цифрового підпису оцінили майже 14 тисяч мешканців Тернопілля

26.07.13 12:19 0 852
Від початку року в області видано майже 12 тисяч безкоштовних посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису. Зокрема, фізичні особи - підприємці отримали майже п’ять тисяч сертифікатів, юридичні – понад чотири тисячі та фізичні особи – майже три тисячі. Ще майже 9 тисяч сертифікатів було видано у 2012 році, коли в Тернополі запрацював відділ реєстрації користувачів. Починаючи з лютого цього року, на Тернопільщині є вже два місця, де можна отримати безкоштовний цифровий підпис – Тернопіль і Чортків. За час роботи відділів реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів на Тернопільщині видано понад 20 тисяч електронних цифрових підписів, їх власниками стали майже 14 тисяч осіб.
Нагадаємо, що стати власником посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису у Тернополі можна, звернувшись у відділ реєстрації користувачів за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, ліве крило, ЦОПП, 1-ий поверх, кабінет 122. Тел. для довідок 23-53-61. Реєстрація користувачів відбувається з понеділка по четвер з 9:00 до 19:30 год., у п’ятницю - з 9:00 по 18:15 год.
У Чорткові ключі електронного підпису можна отримати за адресою: м. Чортків, вул. Шевченка, 23, 1-ий поверх, кабінет 10. Тел. для довідок (03552) 2-15-60.
Детальну інформацію щодо режиму роботи, перелік представництв Акредитованого центру, бланки документів, зразки їх заповнення, перелік необхідних для реєстрації документів можна переглянути на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД www.acskidd.gov.ua.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заповнюємо податкову ...
Наступна новина: Майже 1 тис міських ліфтів ...

КОМЕНТАРІ