Хоббійні токарні верстати Metal Master (turner)

Хоббійні токарні верстати Metal Master (turner)

26.07.13 12:41 0 2085
Лінійка токарних верстатів Metall Master відрізняється прекрасною повнотою і представляє всі варіанти від хоббійних настільних агрегатів до професійних верстатів з ЧПУ.

Найпростіші настільні токарні станки важать близько 50 кг, мають потужність двигуна 450 Вт, живлення від однофазної мережі та здатні обробляти заготовки з різних металів диною 300 і діаметром 180 мм. Старші представники лінійки настільних верстатів, володіючи подібними характеристиками, відрізняються більшою потужністю двигуна (1,1 кВт), довжиною і діаметром оброблюваної заготовки (700 і 266 мм відповідно).



Характерними особливостями компактних настільних токарних верстатів є безступінчате управління оборотами шпинделя з цифровою індикацією, його надзвичайно мале осьове биття (0,009 мм і треба відзначити, що ця характеристика взагалі далеко не завжди вказується для верстатів такого класу), індукційна гарт шліфованих напрямних чавунної литої станини, а також металокерамічні підшипники ходового гвинта. Цей набір особливостей помітно виділяє дані верстати з ряду «однокласників» і дозволяє їм бути поза конкуренцією по співвідношенню ціна / якість.

Наступна лінійка Metall Master відноситься до класу професійних токарно-фрезерних верстатів, що дозволяють заощадити значні кошти при оснащенні досвідчених, дрібносерійних і інших різновидів штучних виробництв. Ці моделі, як випливає з назви, являють собою гібрид токарного і фрезерного верстатів, що мають спільну робочу зону і станину. Верстати дозволяють виробляти фрезерну і токарну обробку деталей, а також виконувати радіально-симетричні деталі за допомогою ділильних головок. При цьому токарний верстат являє собою незначно модифіковані настільні моделі, над якими встановлено фрезерна станина, з поворотною в двох площинах фрезерної головкою, що має окремий двигун.

токарно-фрезерний верстат металмастер

Основною продукцією під брендом Metall Master є, звичайно, промислові універсальні токарно-гвинторізні верстати. Це професійні агрегати, що дозволяють працювати із заготовками діаметром до 800 мм і довжиною до 3000 мм. Всі оснащення цих верстатів виконуються з високотехнологічних матеріалів, що забезпечують тривалий ресурс безвідмовної роботи. Верстати мають надзвичайно багате оснащення в базовій комплектації, наприклад, всі вони комплектуються 3-х осьовими пристроями цифрової індикації з масою допоміжних функцій. І це - не опція. Такі верстати потрібні для оснащення будь-якого високотехнологічного виробництва, оскільки задовольняють найвищим вимогам до якості і надійності подібних агрегатів.

Повністю автоматизовані токарні станки з ЧПУ Metall Master управляються сучасною системою управління Simens 802, призначеної для контролю за кількома осями і шпинделем із змінним числом обертів. Також всі верстати мають повністю закриту робочу зону з системою подачі охолоджуючої рідини, гідравлічним затискним патроном і наступником інструменту. Все це дозволяє забезпечувати високу якість обробки поверхні (всі ЧПУ верстати Metall Master здатні виконувати високоякісну фінішну обробку поверхні), а також високу продуктивність роботи.

По матеріалам Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Львівщині водій ...
Наступна новина: На Тернопіллі в освітніх ...

КОМЕНТАРІ