В Івано-Франківській області спрощено доступ до адміністративних послуг

В Івано-Франківській області спрощено доступ до адміністративних послуг

26.07.13 13:09 0 859
В області впроваджується проект "Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту".

«Проект створений для того, щоб спростити пенсіонерам, громадянам з обмеженими фізичними можливостями, соціально незахищеним верствам населення доступ до адміністративних послуг, - зазначив на проведеному нещодавно засіданні колегії облдержадміністрації Михайло Саковський, директор Івано-Франківської дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта". – Громадянам не доведеться витрачати особистий час і кошти для того, щоб дістатися до найближчого центру адміністративних послуг. Можна через відділення поштового зв’язку направляти туди відповідні документи».

На за словами Михайла Саковського, у межах проекту в 222 поштових відділеннях Прикарпаття вже надаються 16 видів необхідних послуг. До жовтня такі послуги надаватимуться працівниками всіх поштових відділень краю.

«Добре, що людина може спокійно направити свою заяву і отримати через пошту певні адміністративні послуги, - вважає голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк. – Потрібно затвердити перелік послуг, про який повинні знати у районах».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ