Івано-Франківськ: відбулася зустріч щодо реалізації проекту «Створення кращих практик електронного врядування на регіональному рівні»

Івано-Франківськ: відбулася зустріч щодо реалізації проекту «Створення кращих практик електронного врядування на регіональному рівні»

26.07.13 13:25 0 989
25 липня в Івано-Франківському ЦНАПі пройшла зустріч з представниками Асоціації органів місцевого самоврядування «Міста електронного врядування України».

На зустрічі обговорювалися кращі практики електронного врядування з метою «Створення депозитарію кращих практик впровадження електронного врядування на регіональному рівні.

Участь у зустрічі взяли і секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко та депутати міської ради Андрій Гнатів, Ольга Гоянюк, заступник міського голови Руслан Панасюк та начальник відділу програмного та комп’ютерного забезпечення Іван Мазур.

Секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко наголосив, що подібні зустрічі допомагають визначити основні критерії до подальшого розвитку. Обмін досвідом, обговорення ключових напряцювань, аналіз здобутків чи недопрацювань завжди призводить до покращення роботи та системи в цілому.

Виконавчий директор Асоціації «Міста електронного врядування України» Валентина Дарнопих зосередила значну увагу на здобутках Івано-Франківська в сфері електронного врядування. Нагадаємо, що нещодавно завершився Національний конкурс впроваджених проектів в сфері електронного урядування на регіональних рівнях. У номінації «Електронна демократія» Івано-Франківський проект «Впровадження загальноміського електронного реєстру дітей на поступлення до ДНЗ» отримав перемогу. Зокрема Валентина Дарнопих зауважила беззаперечний позитивний результат роботи електронної реєстрації в Івано-Франківську, назвавши її хорошою практикою взаємної підтримки влади, депутатів та реформаторів. Серед головного здобутку впровадженої системи виконавчий директор назвали неможливість ручного впливу на перебіг черг, прозорість формування та проходження зареєстрованих у черзі дітей, а також ґрунтовну систематизацію. На досягнутому п. Валентина радить не зупинятись й надалі рухатись та відпрацьовувати технічні деталі.

Депутат міської ради від фракції ВО «Свобода» Андрій Гнатів зауважив, що міська рада й надалі підтримуватиме й ініціюватиме запровадження електрообігу.

За словами виконавчого директора, багатьом містам бракує злагодженої роботи та підтримки депутатського корпусу, цього їм вартує повчитися в Івано-Франківська. Валентина Дарнопих підкреслила, що запровадження електронного реєстру дошкільнят не тільки функціонує, але й служить прикладом справді дієвого прогресивного кроку.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Без РРО не обійтись при ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ