Громадська рада при ДСНС України розпочала роботу

Громадська рада при ДСНС України розпочала роботу

26.07.13 13:44 0 880
25 липня у Державній службі України з надзвичайних ситуацій проведено перше засідання Громадської ради. Головна її мета – забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади та врахування громадської думки під час реалізації державної політики.

На засіданні головою Громадської ради обрано члена об’єднання «Київська асоціація генералів-ветеранів» Віктора Казьміна, його заступником – віце-президента асоціації «Учасників програми раннього виявлення та оповіщення випадків виникнення надзвичайних ситуацій в Україні» Олександра Леонтієва.

«Від нашої роботи залежить, наскільки ефективно діятиме Громадська рада. Безсумнівно, ми зробимо все можливе, щоб довго та плідно працювати спільно з ДСНС України у сфері цивільного захисту», - сказав Віктор Казьмін.

Рада створена з дотриманням всіх норм чинного законодавства та з урахуванням досвіду роботи подібних організацій в закордонних та вітчизняних відомствах. До складу ради увійшов 21 представник інститутів громадянського суспільства.

Організації-члени Громадської ради займаються соціальним захистом громадян, зокрема ветеранів війни, служби цивільного захисту, військових формувань, миротворців, також науковою діяльністю, розробкою нормативно-правової бази, працюють у сфері захисту потенційно-небезпечних об’єктів.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: На Одещині арбітражний ...

КОМЕНТАРІ