Чернівецька область: протягом доби виникло 3 пожежі

Чернівецька область: протягом доби виникло 3 пожежі

26.07.13 13:20 0 830
Минулої доби на території Чернівецької області сталося 3 пожежі, 2 з яких виникли у Новоселицькому районі. У селі Остриця Новоселицького району виникла пожежа в господарській будівлі місцевого мешканця. Загорання сталося на горищі будівлі. На ліквідацію пожежі прибули пожежно-рятувальні підрозділи міст Чернівці та Новоселиця, а також місцеві пожежні команди сіл Магала і Бояни. Першочерговим завданням рятувальників було запобігання подальшого розповсюдження вогню, адже поруч із господарською будівлею знаходилися житловий будинок та гараж. Дерев’яні конструкції перекриття сприяли поширенню полум’я. Бійці ДСНС за короткий проміжок часу зупинили подальше розповсюдження вогню, а в подальшому повністю ліквідували пожежу. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено частково перекриття. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок та гараж. Постраждалих немає.

У селі Магала Новоселицького району виникла пожежа у житловому будинку. Загорання виникло на кухні. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки місцевим мешканцям вдалося ліквідувати пожежу на початковій стадії горіння. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку, пошкоджено стелю. На пожежі ніхто не постраждав.

Господарська будівля горіла у селі Бузовиця Кельменецького району. Загорання сталося на горищі будівлі. Вогнеборці смт. Кельменці, які прибули на місце події, оперативно ліквідували пожежу. Бійці ДСНС врятували на пожежі господарську будівлю. Загиблих та травмованих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: “Номер телефону” у ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ