Світлана Савчук: Створення комфортних умов для ведення бізнесу – необхідна умова розвитку економіки

Світлана Савчук: Створення комфортних умов для ведення бізнесу – необхідна умова розвитку економіки

26.07.13 13:00 0 971
Щоденна робота фахівців Луцької ОДПІ, окрім якісного адміністрування платежів до бюджетів всіх рівнів, спрямована на спрощення податкових процедур, зменшення часових та фінансових витрат платників податків на ведення бізнесу в частині виконання зобов’язань перед бюджетом, і як, результат – покращення бізнес-клімату. Відтак, впровадження нових сервісних послуг для місцевого бізнесу та громадськості та вдосконалення вже існуючих залишається одним з пріоритетних завдань Луцької ОДПІ.

Про це під час прес-конференції для представників місцевих засобів масової інформації повідомила начальник Луцької ОДПІ Світлана Савчук.

«Об’єднання таких двох фіскальних структур, як податкова та митниця, у Міністерство доходів і зборів надало якісно новий імпульс для створення максимально комфортних умов для бізнесу», – зазначила Світлана Савчук.

Керівник акцентувала увагу присутніх на тому, що протягом місяця працівниками Центру обслуговування платників податків при Луцькій ОДПІ надається в середньому 4 000 послуг. Зокрема, це – видача торгових патентів, довідок про доходи, свідоцтв про перехід на спеціальні режими оподаткування, зокрема видача свідоцтва платникам єдиного податку, видача свідоцтва платника ПДВ, а також взяття на облік реєстраторів розрахункових операцій, реєстрація книг обліку розрахункових операцій та інші.

Світлана Савчук запевнила присутніх, що окрема увага і надалі приділятиметься підвищенню рівня податкової культури, усуненню бюрократичних перепон у підприємницькій діяльності та закликала представників місцевих ЗМІ до конструктивного діалогу і співпраці в питаннях висвітлення роботи органів Міндоходів.

Нагадаємо, що Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко неодноразово наголошував на тому, що часи фіскального тиску на економіку минули, а діяльність Міністерства доходів і зборів України спрямована на підтримку платників податків та створення умов для зручного ведення бізнесу.

Довідково: платники податків міста Луцька та Луцького району можуть скористатися послугами діючого Центру обслуговування платників податків, який функціонує при Луцькій ОДПІ за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі відзначили ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ