У Львівській області заступник голови ЛОДА передала у бібліотеку табору “Ровесник” книги для дітей

У Львівській області заступник голови ЛОДА передала у бібліотеку табору “Ровесник” книги для дітей

26.07.13 13:05 0 938
В рамках робочого візиту у Сокальський район заступник голови ЛОДА Ірина Романів відвідала оздоровчо-лікувальний комплекс «Ровесник», та побувала на змаганнях дітей із плавання.

Зазначимо, змагання проводилися в рамках Всеукраїнської фізкультурно-оздоровчої акції “Олімпійське літо” за активної підтримки Львівського обласного центру “Спорт для всіх” та відділення НОК України у Львівській області.

“ вкрай важливо, аби діти та молодь активно займалися спортом, – сказала вона. – А особливо це стосується уроків плавання, яке не лише гартує підростаюче покоління, але й запобігає травматизму на воді. Саме тому, літня пора – найкращий час для проведення таких змагань. То ж бажаю вам великих спортивних досягнень, енергії, сил та успіхів”, – зазначила у вітальному слові І.Романів.

Також заступник голови Львівської облдержадміністрації нагородила переможців грамотами та пам’ятними значками.

Окрім цього, Ірина Романів оглянула оздоровчо-лікувальний комплекс. Зокрема, басейн, спальний корпус, спортивний зал, оздоровчо-лікувальний корпус, соляну шахту та бібліотеку.

За дорученням голови Львівської ОДА Віктора Шемчука, Ірина Романів передала у бібліотеку табору книги.

Варто також зазначити, оздоровчо-лікувальний комплекс «Ровесник» Державного підприємства «Львіввугілля» знаходиться за 15 км. від м.Червонограда по трасі Львів-Сокаль. в таборі перебуває близько 760 дітей віком від 7 до 16 років. Зокрема, коштом обласного бюджету там оздоровлюється 74 дитини.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ