Найбільш резонансні злочини та події на 26.07.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 26.07.2013 р.

26.07.13 13:00 0 902
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14420 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4495 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 591 дорожньо-транспортну пригоду, в яких 19 осіб загинули та 111 травмовано.

У Сакському районі АР Крим у результаті проведення слідчих дій затримано 57-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 24 липня в будинку за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 44-річному жителю Роздольненського району автономії. Після цього, з метою приховування кримінального правопорушення, його тіло на господарському візку вивіз на околицю села й вкинув до Північно-Кримського каналу. Тіло знайдено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Сімферополі в результаті проведення слідчих дій затримано 40-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 24 липня на вулиці зазначеного міста під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 35-річному жителю згаданого міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Черкасах в результаті проведення слідчих дій затримано 23-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 25 липня на вулиці вказаного міста під час сварки на грунті неприязних відносин заподіяв смертельні тілесні ушкодження 61-річному жителю цього ж міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Червонограді Львівської області в результаті проведення слідчих дій затримано 63-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 24 липня на вулиці згаданого міста, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки на ґрунті неприязних відносин заподіяв ножове поранення грудної клітини 48-річному жителю цього ж міста (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Із’яславі Хмельницької області в результаті проведення слідчих дій затримано 39-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 25 липня в зазначеному місті в квартирі за місцем проживання під час раптово виниклої сварки сокирою заподіяв тілесні ушкодження своїй 63-річній матері (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Запоріжжі 26 червня на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 44-річного безробітного місцевого жителя. У результаті проведення слідчих дій затримано 28-річного жителя цього ж міста. Попередньо встановлено, що він уранці 23 липня на вулиці згаданого міста під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому.

У місті Севастополі в результаті проведення слідчих дій затримано 20-річного іноземного громадянина. Попередньо встановлено, що він удень 9 липня в згаданому місті на території садового товариства під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив 66-річного місцевого жителя. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Козятині Вінницької області в результаті проведення слідчих дій затримано 36-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 20 липня в зазначеному місті в будинку 43-річного безробітного під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 63-річному жителю згаданого міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У місті Дніпродзержинську Дніпропетровської області на вулиці було знайдено в непритомному стані 53-річного місцевого жителя, який 24 липня в лікарні помер. У результаті проведення слідчих дій затримано 22-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 17 липня на вулиці згаданого міста під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У місті Кіровограді у своїй квартирі було знайдено в непритомному стані з травмою голови 84-річного пенсіонера, який 24 липня в лікарні помер. У результаті проведення слідчих дій затримано 29-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 18 липня в згаданій квартирі під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження господарю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У Білгород-Дністровському районі Одеської області у своєму будинку було знайдено в непритомному стані з ножовим пораненням живота 73-річного пенсіонера, який 24 липня в лікарні помер. У результаті проведення слідчих дій затримано 26-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уранці 21 липня в згаданому будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв ножове поранення господарю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У Рівненській області в результаті проведення слідчих дій затримано 23-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 24 липня в квартирі 55-річної безробітної перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки на ґрунті неприязних відносин заподіяв смертельні тілесні ушкодження господарці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У Дубенському районі Рівненської області під час проведення санкціонованого обшуку в будинку 53-річного безробітного вилучено 4 кг вибухівки, три підривачі та п’ять патронів калібру 7,62 мм.

У місті Херсоні на вулиці затримано 25-річного місцевого жителя, у якого вилучено 22 г коноплі та 40 г амфетаміну.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Епідемічна ситуація в ...
Наступна новина: У Житомирі відзначили ...

КОМЕНТАРІ