На Одещині арбітражний керуючий вимагав 150 тис. доларів США неправомірної вигоди

На Одещині арбітражний керуючий вимагав 150 тис. доларів США неправомірної вигоди

26.07.13 13:51 0 1008
Працівники Управління боротьби з економічною злочинністю Одеської області викрили арбітражного керуючого, який вимагав та отримав чималу суму у доларах США від приватного підприємця в якості неправомірної вигоди.

У рамках розслідування кримінальних проваджень, відкритих за ч. 5 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ч. 4 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України працівники міліції отримали інформацію про те, що посадовець, у супереч рішенню суду в справі про банкрутство, дозволив приватному підприємцю продовжувати здійснювати господарську діяльність упродовж всього курортного сезону.

Свої послуги нечистий на руку арбітражний керуючий оцінив у 150 000 доларів США. Саме така сума здалася йому достатньою для того, аби ще деякий час не припиняти роботу бази відпочинку, розташованої в одному з курортів Одещини.

Встановлено, що неправомірну угоду було заплановано здійснити у Володимирецькому районі Рівненської області. Туди і вирушили працівники Управління боротьби з економічною злочинністю. Чоловіка, в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, було затримано «на гарячому» - в момент отримання неправомірної вигоди на території аварійно-рятувальної бази «Біле Озеро» біля с. Рудка.

Наразі йому оголошено про підозру у скоєнні даного злочину. Розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України

в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадська рада при ДСНС ...
Наступна новина: Львів: «Документація має ...

КОМЕНТАРІ