Інвестування у якість відкриє українським аграріям нові перспективи на європейських ринках

Інвестування у якість відкриє українським аграріям нові перспективи на європейських ринках

26.07.13 13:22 0 879
Інвестування у стандарти якості відкриє українським аграріям нові можливості на європейських ринках. Про це в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу БТБ сказав Директор департаменту аграрного бізнесу Європейського банку реконструкції та розвитку Жиль Меттеталь.

Меттеталь вважає, що в Україні і зараз є компанії, які можуть конкурувати із європейськими, оскільки контролюють склад кормів та є вертикально інтегрованими, а сильні позиції в експорті зерна в майбутньому допоможуть завоювати довіру європейських споживачів іншої сільськогосподарської продукції.

«Є багато українських компаній, зокрема виробників зерна та цукру, які мають дуже високі стандарти. Ситуація трохи складніша у випадку фірм, що виробляють м'ясо, але я переконаний, що українські компанії мають можливість виходу на ринки ЄС. Я завжди був переконаний, що українські аграрні компанії є найкращими у регіоні. Прикладом цього, не заради реклами, може бути те, що з-поміж розміщених у регіоні найбільших аграрних компаній, три знаходяться в Україні»,- сказав Меттеталь.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ